De Carbon laser peeling is een effectieve method voor het verjongen van de huid en de diepe reiniging van de huid. Door de lasertechonologie in combinatie met medische koolstof wordt er een zuiveringsproces ingezet die bijdraagt aan diepte reiniging van de huid. Zowel rimpels, grove porien, acne, en littekens kunnen met deze behandeling verwijderd worden. Daarnaast is de peeling geschrikt voor het herstellen van de vette huid.

 

Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid op plaatsen waar elasticiteit ontbreekt. De opperhuid en het bindweefsel worden vernieuwd. Hierdoor zullen fijne lijnen verminderen en zal de huid zichtbaar verstevigen.

De laser peeling wordt uitgevoerd met behulp van de YAG- laser. Collageen wordt opgebouwd door middel van de warmte van de laser. Collageen draagt bij aan het vormen van bindweefsel. Talgklieren worden opgewarmd, waardoor de talgproductie vermindert.

Wat doet de Carbon Laser Peeling?

-        verjonging van de huid

-        verminderen van rimpels en fijne lijnen

-        veminderen van talgproductie

-        verhogen van collageenproductie

 

De behandeling is geschikt voor u bij:

-        het verwijderen van rimpels

-        grove porien

-        acne

-         littekens

-        herstellen van de huid

 

De behandeling:

Er wordt gestart met de reiniging van het gezicht. Hierna wordt de carbon peeling op de huid aangebracht. Nadat deze gedroogd is wordt de laser ingezet. Oor de laser wordt Carbon omgezet in warmte en zal dit verdampen. Dode huidcellen en onzuiverheden worden meegenomen in deze werking. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeut de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen.

 

·       De behandeling is geheel pijnloos

·       De behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten

. Keuze uit 1 behandeling of een kuur

Prijzen:

1 behandeling 39,00

2 behandelingen 52,00

3 behandelingen 82,00