Altijd al uw couperose of pigment willen verwijderen? Bij Studio Quality kunt u terecht voor een laserbehandeling.

YAG- laser

De YAG -laser is een lasertechniek die voor verschillende behandeldoelstellingen kan worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van tatoeages, verwijderen van pigment- en ouderdomsvlekken, verwijderen van permanente make-up en het verwijderen van couperose.

 Couperose laseren

De Yag Laser is een speciale vaatlaser die wordt gebruikt bij het verwijderen van verwijde fijne bloedvaatjes of gesprongen vaatjes. De Yag-laser is ontwikkeld om een golflengte van 1064 nm en 532 nm te produceren. Door deze golflengte wordt het laserlicht door het bloed in de vaatjes geabsorbeerd en is het zo mogelijk om de vaatjes dicht te branden. Het laserlicht verwarmt de ongewenste bloedvaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt. Het lichaam ruimt de overblijfselen op. Meestal zijn er één, tot drie behandelingen nodig om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Tussen iedere behandeling zitten 8 weken zodat de huid de kans krijgt voldoende de herstellen.

Pigment- en ouderdomsvlekken laseren

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken kunnen mooi zijn, maar voor sommigen ook erg storend. Met de YAG-laser kunnen wij deze vlekken voor u verwijderen. Alleen donkere pigmentvlekken komen in aanmerking voor de behandeling. De laser zendt een energiepuls uit die door de pigment in de huid wordt opgenomen. Meestal zijn er één tot drie behandelingen nodig om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Bij pigmentvlekken kunt u denken aan: Sproeten, moedervlekken en ouderdomsvlekken. 

Waar moet u rekening mee houden:

Drie weken voor én drie weken na de behandelingen wordt het u aangeraden de huid niet bloot te stellen aan de zon en de huid goed te beschermen met factor 50. Na de behandeling is de huid vaak roder en dikker dan normaal. Deze verschijnselen zullen binnen 3a 4 dagen verdwijnen. Bij couperose kunnen de vaatjes na de behandeling roder of blauwer kleuren, wat aan kan houden tot een paar weken na de behandeling. Het is afgeraden gebruik te maken van de sauna, zonnebank, warm te douchen of te zwemmen.  Dit omdat temperatuurwisselingen de doorbloeding stimuleren waardoor het effect minder kan zijn.

Wat zijn de kosten per behandeling

wangen en voorhoofd: 45,00

neus en kin: 35,00

bovenlip: 30,00

hals: 45,00

hele gezicht: 80,00

ouderdomsvlekken handen: 85,00

losse pigmentvlek op huid <5cm2: 20,00

losse pigmentvlek op de huid >10cm2: 30,00

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of een afspraak willen plannen kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer 06 23729185

Of mailen naar info@studio-quality.nl

Wij zien u graag bij ons in de salon!

Team Studio Quality