Pascaud

 

Al meer dan 25 jaar slaagt Pascaud erin om de grenzen van de wetenschap te verleggen waardoor de beautywensen van zowel mannen als vrouwen kunnen worden omgezet in realiteit. Pascaud is bekend voor haar uitmuntende, unieke behandelingen, producten en apparaten op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Alle Pascaud-producten zijn perfect in balans, en zijn exclusief ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis. De werkzaamheid van de productingrediënten, en de hoge concentratie van werkzame bestanddelen, zorgen voor zichtbare resultaten. Voor alle klanten, van alle leeftijden

 

 

ONZE BEAUTY TRIANGLE FILOSOFIE

Momenteel is het belangrijk dat we klanten een bewezen totaalconcept bieden met veelzijdige behandelingen die niet alleen effectief, maar ook aangenaam en ontspannend zijn. Pascauds unieke innovatieve totaalvisie op schoonheid, sluit hier naadloos op aan. 

Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Natuurlijke schoonheid komt van binnen en buiten. Hoe beter je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je beter. Ook gezonde voeding heeft veel invloed op je uiterlijk. 

Het Pascaud-concept is gebaseerd op 3 aspecten van schoonheid, lichaam en geest, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, die elkaar ondersteunen en die in balans moeten zijn. Samen vormen ze de Beauty Triangle. 

Het eerste aspect waar de Beauty Triangle zich op richt is schoonheid van buiten naar binnen, Outside In Beauty, deze stimuleren we met onze beautybehandelingen, cosmetische apparatuur en krachtige verzorgingsproducten cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten.

Daarnaast richten we ons op de schoonheid van binnen naar buiten, Inside Out Beauty, waarmee we tekortkomingen in het lichaam aanvullen met natuurzuivere voedingssupplementen nutriceuticals (vitaminen en mineralen van farmaceutische kwaliteit) en reinigingskuren.

Als laatste pijler richten we ons op Zen Beauty of de schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Dat uitgangspunt leggen we ook in onze behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat we 100% achter onze methodes en producten staan, als onderdeel van onze missie om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Om de Beauty Triangle in balans te brengen, ontwikkelde Pascaud eigen producten (cosmeceuticals en nutriceuticals), behandelingen/beautyoplossingen met apparaten die elkaar aanvullen en versterken. Alle Pascaud-producten zijn perfect in balans en zijn exclusief ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis. De werkzaamheid van de productingrediënten, en de hoge concentratie van werkzame bestanddelen, zorgen voor zichtbare resultaten voor alle klanten.

Ons doel is duidelijk! Dankzij onze professionele schoonheidsbehandelingen willen wij klanten laten stralen, waardoor ze zich goed voelen en er goed uitzien.

 

 

WIJ VERTREKKEN VANUIT JOUW BEAUTYWENS OM TOT DE GEWENSTE BEAUTYOPLOSSING TE KOMEN

Bij Pascaud vertrekken we vanuit jouw beautywens om tot de gewenste beautyoplossing te komen. Pascaud biedt je 8 oplossingen voor het gezicht, de hals en decolleté, en 6 oplossingen voor het lichaam. Je kunt de behandelingen eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van je beschikbare tijd of budget kun je kiezen voor een tijdsblok: 30, 45, 60, of 90 minuten. 

 

- Wimpers verven €11,-

-Wenkbrauwen verven €11,-

-Wimpers en wenkbrauwen verven €18,- 

-Wenkbrauwen epileren €12,-

- Bovenlip Harsen €12,-

-Kin harsen €12,-

-Kin en bovenlip €19,-