Wat is endermologie?

Reactivatie van de natuurlijke anti-aging en vetverbrandings-celprocessen

De Endermologie® techniek is ontstaan in onderzoek naar weefseltherapie (het behandelen van littekens, brandwonden en oedemen) en heeft zijn waarde de afgelopen 30 jaar bewezen. Deze 100% natuurlijke, niet-invasieve, niet-agressieve methode, met respect voor de ecologie van de huid, herstelt de balans fysiologische processen van de esthetische verwachtingen dat alle vrouwen, ongeacht hun schoonheid betreft: lokaal overtollig vetweefsel, cellulite ofwel de "sinaasappelhuid”, verslapte huid, rimpels, vermoeidheid, enzovoort.

wat zijn de kosten?

1 behandeling 42,00

10 behandelingen 399,99

20 behandelingen 789,99

*eenmalige bodysuit 30,00


Dé sleutel voor cellulaire stimulatie

 

Bevestigd door meer dan 130 high-level wetenschappelijke studies,  is er bijna een verdubbeling van de natuurlijke vetverbranding van onderhuids vet *. Er zijn verschillende resultaten: een direct gevoel van verlichting en welzijn, een gemodelleerd figuur, een verfijning van contouren en een verbetering van de huidkwaliteit. Het is ook bekend dat vanaf de leeftijd van 25, fibroblasten (huidcellen) minder en minder synthetiseren die essentieel zijn voor de conditie van de jeugdige huid. De huid verliest dus zijn dichtheid en wordt dunner en brozer. Het is wetenschappelijk bewezen ** dat endermologie® behandelingen voor het gezicht- en lichaam de productie van hoogwaardige collageen stimuleren voor anti-aging, de productie van elastine van een huid soepelheid en weerstand en de productie van hyaluronzuur voor een hergestructureerde en representatieve verschijning.

 


 LPG belooft niks, LPG werkt!

 LPG belooft niks, LPG werkt!

Dankzij LPG’s gepatenteerde roltechnieken, stimuleert de Endermologie® techniek respectvol de huid om ‘slapende’ cellulaire activiteit op natuurlijke wijze te activeren, pijnloos en zonder enige bijwerking. Gereactiveerd, de doelgerichte cellengroep zullen het lichaam van binnenuit zichtbaar afslanken en geeft direct anti-aging resultaten.


Is endermologie veilig en pijnloos?

De behandeling is volkomen veilig en heeft geen bijwerkingen. De behandeling past perfect in een nieuwe filosofie van genezen, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen. De behandeling mag niet pijnlijk zijn het moet een kalmerende en onspannende massage zijn.