IPL Ontharing

IPL ontharing. De nieuwste techniek van nagenoeg pijnloos ontharen met IPL (Intense Pulsed Light). Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

Met de uiterst veilige IPL technologie kan er snel en effectief ongewenste haargroei, in het gezicht of op het lichaam verwijderd worden. IPL is geen laser. Ontharen met IPL is een behandelmethode voor permanente ontharing. Bij ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt, opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen van de haren vernietigd.

 

Ontharen van grijze, blonde en rode haren is niet of bijna niet mogelijk met IPL. Dit komt omdat er onvoldoende pigment in deze haartypen aanwezig is. Bruin en zwart haar reageert het beste op ontharen met IPL omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten. De behandeling is veilig, snel en zonder complicaties.

Elk haar op ons lichaam maakt een groeicyclus door. Slechts ca. 25% van alle haren is tegelijkertijd in de groeifase. De overige 75% van de haren verkeert dan in rustfase. Wanneer een haar in rustfase is, heeft ontharen met IPL geen effect. Bij een IPL behandeling zijn daarom altijd minstens zes tot tien behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. In totaal wordt dan ongeveer 70 tot 90% van de haren permanent verwijderd. 

De periode tussen de behandelingen ligt tussen de 6 en 12 weken.

Het pigment in de huid absorbeert ook een deel van het laserlicht. Alleen bij mensen met een lichte huid is IPL ontharen daarom veilig genoeg om uit te voeren. Zij lopen het minste kans op huidbeschadigingen, verbrandingen en verkleuringen. Als u een donkere of een zongebruinde huid heeft, kunt u beter afzien van ontharen met IPL omdat u een groot risico loopt op huidbeschadigingen. IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei maar ook voor de behandeling van couperose, huidverjonging en acne bij zowel mannen als vrouwen.

Tecnico derma


Studio Quality maakt gebruik van een Tecnico Derma apparaat.

Dit unieke IPL apparaat heeft een extra koeling van het behandeloppervlak Door deze extra koeling kan er op veel hoger vermogen behandeld worden, met als gevolg een veel beter resultaat en een veel veiligere behandeling.

Ook met dit apparaat hebben wij de mogelijkheden voor het uitvoeren van couperose, huidverjonging, Acne.


Acné


Door behandeling met IPL zal de huid tot rust komen en de acné zal zienderogen verminderen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acné, de behandelingen worden uitgevoerd met een tussenliggende periode van twee weken.


Couperose/Spider naevi.


Met de IPL methode kunnen vele vormen van couperose en spider naevi behandeld worden. De storende verwijde rode bloed¬vaatjes in het gelaat en op de benen worden ‘verwijderd’ door het hoogenergetisch licht van de IPL. Het licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de storende rode bloedvaatjes.

De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn en de coupersoe of spider naevi zal verdwijnen. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2-4 weken.

Huidverjonging


Flitslicht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor zal de huid frisser en jonger tonen en wordt de huidstructuur verbeterd:
● pigment vervaagt
● uitgezette bloedvaatjes verdwijnen
● de poriën in de huid worden fijner
● de aanmaak van nieuwe huidcellen en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig met een tussen liggende periode van 2 weken. Vervolgens is het verstandig om de behandelingen bij te blijven houden.

 

 
ACTIE !!   Nu onze "tijdelijke multideal actie" IPL definitieve ontharing  Pakket S €69,- Pakket M €119,- Pakket L €199,- Pakket XL €329,-    Pakket S 1 maal S-zone Pakket M 1 M-zone Pakket L 1 maal L-zone of 2 M-zones of 2 S-zones + M-zone Pakket XL 1 XL-zone of 1 L-zone + m zone of 1 L-zone + 2 S-zones of 2 S-zones + 2 M-zones     Pakket S  - Wenkbrauwen tussenstuk -Bovenlip -Wangen -Kin -Nek -Borsten vrouw  Pakket M -Hele Gezicht -Schouders -Bikinilijn -Bovenrug -Onderrug -Buik -Handen -Bovenarmen -Onderarmen -Billen -Voeten  Pakket L -Bovenbenen -Onderbenen -Schaamstreek + bikinilijn -Hele armen -Borst en buik  Pakket XL -Volledige boven en onderbenen -Hele rug  

ACTIE !! 

Nu onze "tijdelijke multideal actie" IPL definitieve ontharing 

Pakket S €69,-

Pakket M €119,-

Pakket L €199,-

Pakket XL €329,-

 

Pakket S 1 maal S-zone
Pakket M 1 M-zone
Pakket L 1 maal L-zone of 2 M-zones of 2 S-zones + M-zone
Pakket XL 1 XL-zone of 1 L-zone + m zone of 1 L-zone + 2 S-zones of 2 S-zones + 2 M-zones

 

Pakket S
- Wenkbrauwen tussenstuk
-Bovenlip
-Wangen
-Kin
-Nek
-Borsten vrouw

Pakket M
-Hele Gezicht
-Schouders
-Bikinilijn
-Bovenrug
-Onderrug
-Buik
-Handen
-Bovenarmen
-Onderarmen
-Billen
-Voeten

Pakket L
-Bovenbenen
-Onderbenen
-Schaamstreek + bikinilijn
-Hele armen
-Borst en buik

Pakket XL
-Volledige boven en onderbenen
-Hele rug