RevitaLash

 

Droom jij van echte blikvangers? Elke dag een fijn lijntje RevitaLash boven de wimperaanzet is genoeg voor een optimaal resultaat. Hierdoor gaat de 2 milliliter verpakking tot wel drie maanden mee. RevitaLash verzorgt de wimpers om zo breekbaarheid en broosheid te verminderen. Het serum zit boordevol verzorgende ingrediënten, zoals ons gepatenteerde BioPeptin Complex, ginseng en aminozuren. Deze zorgen samen voor sterkere, vol uitziende wimpers.

 

 

De ingrediënten van het product:

BioPeptin Complex: Biotine, groene thee-extract, pathenol en peptiden. Deze gepatenteerde technologie helpt om je wimpers te versterken en verzachten. Breekbaarheid en broosheid wordt zo verminderd.

Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardige extracten met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B. Dit helpt de wimpers te beschermen en revitaliseren. 

Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Helpt bij het in conditie houden van de wimpers en zorgt voor extra glans.  

Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Helpt te versterken en maakt de wimpers gladder.

 

Breng eenmaal per dag een dun lijntje aan bij de aanzet van de bovenste wimpers. Zorg dat de wimpers schoon en droog zijn. Breng je het wimperserum 's avonds aan, doe dit dan nadat je je make-up hebt verwijderd. Breng je het wimperserum 's ochtends aan, wacht dat even met het aanbrengen van make-up tot het wimperserum ingetrokken is. 

Zorg ervoor dat je het wimperserum minimaal 12 weken dagelijks consequent aanbrengt.

Na 12 weken kun je het optimale resultaat bereiken. Deze mooie wimpers behouden? Breng het serum dan drie á vier keer per week aan of gebruik het nog steeds dagelijks.


Revitalash  is op waterbasis en kan ook in combinatie met wimperextensions of wimperverf worden gebruikt.  


Let op: RevitaLash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar het serum is niet getest op zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of personen die chemotherapie ondergaan. Uit voorzorg adviseren wij om RevitaLash niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Houd er rekening mee dat resultaten per persoon kunnen verschillen.