VET BEVRIEZEN/CRYOLIPOLYSE


Nu zonder pijnlijke ingreep en zonder verdoving vet laten verwijderen.  

 

Wat is Vet bevriezen

 Cryolipolyse is een figuurcorrigerende technologie die u kan helpen afslanken door de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet te bevriezen. Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaagzorgt ervoor dat de cellen door precies gecontroleerde koelingworden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd.

Een unieke behandeling met het Cryolipolyse (vet bevries) apparaat waarbij overtollig vet wordt verwijderd. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling zonder injecties, operatie, verdoving of lange herstelperiode en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Het grote verschil met andere behandelmethoden is dat Cryolipolyse in staat is om vetcellen definitief te verwijderen.

Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. Door precies geregelde koeling breken de vetcellen zichzelf af (apoptose) waardoor per behandeling gemiddeld 20 – 25 % van het vet voorgoed verwijderd kan worden op probleemzones. 

 Hoe werkt vet bevriezen?


Tijdens de Cryolipolyse behandeling koelt een speciale applicator de vetcellen precies daar waar u de vetrol het liefst ziet verdwijnen. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen beetje bij beetje verdwijnen. De vetcellen worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, via de lever en de nieren net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Het is daarom erg belangrijk dat u veel water drinkt naar elke behandeling.Welk resultaat mag men verwachten?


In eerste instantie merken cliënten dat kleding veel ruimer zit, het scheelt vaak een hele kledingmaat. Per behandeling wordt gemiddeld 20 tot 25% van het vet voorgoed verwijderd op probleemzones zoals buik, heupen, lovehandles, taille en billen. Cliënten meten een omvangverlies van 1 tot 4 centimeter al na één behandeling. Dat scheelt snel een hele kledingmaat. Voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen.
 


Wanneer ziet men resultaat?


De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie weken, maar de grootste verandering ziet men na gemiddeld drie maanden. Uw lichaam is echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces gaat door tot 4 maanden na de behandeling
 


Hoe lang blijven de resultaten?


De verwijdering van de vetcellen is definitief. In de behandelde zone zijn er dus minder vetcellen. De verwachting is dat de resultaten van de Cryolipolyse behandeling even lang behouden blijven als bij een methode als liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen uw resultaten op lange termijn stabiel blijven.
 


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?


Elke Cryolipolyse behandeling resulteert in gemiddeld 20% vermindering van de vetlaag in de behandelde zone. Na een eerste behandelcyclus kan verdere reductie bereikt worden door bijkomende behandelingen. Voor het mooiste resultaat wordt meestal gekozen voor 2 tot 3 behandelingen. Dat hangt helemaal af van de persoonlijke wensen en het volume van de volume van het vet. Sommige cliënten vinden echter dat met 1 behandeling hun doel al bereikt is.

Is Cryolipolyse een nieuwe manier om veel gewicht ineens te verliezen? 
Cryolipolyse is ontwikkeld om de contouren van uw lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt om veel gewicht ineens te verliezen of bijvoorbeeld obesitas te behandelen.
 


Voor wie is Cryolipolyse bedoeld?


De beste resultaten worden behaald bij mensen met een BMI ( Body Mass Index) onder de 30. Wel wordt hierbij opgemerkt dat het BMI slechts een indicatie geeft. Uiteindelijk zal op consult door ons worden beoordeeld of Cryolipolyse de geschikte methode voor u is. Cryolipolyse is bedoeld voor relatief gezonde en fitte mensen die voldoende bewegen en gezond eten. Mensen die plaatselijke vetrolletjes hebben die niet weggaan met een dieet, sport of extra beweging.Is Cryolipolyse veilig en is het bewezen dat het werkt?


De  Cryolipolyse methode heeft een goedkeuring gekregen. Dat wil zeggen dat onafhankelijk klinisch onderzoek aantoont dat een behandeling doet wat deze belooft. Goedkeuring is een waarborg dat een behandeling werkt, resultaat oplevert én tegelijkertijd veilig is: de definitieve verwijdering van vetcellen zonder operatie, zonder injecties, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. Gemiddeld verdwijnt 20% tot 30 % van de vetcellen al na één behandeling.


Hoe lang duurt de behandeling?


De  Cryolipolyse behandelingen duren gemiddeld 60 min.


Is de behandeling pijnloos?


 Cryolipolyse is vrijwel pijnloos en verdoving is niet nodig. De eerste minuten voelt u een prikkelende kou. Dat gevoel verdwijnt echter binnen tien minuten. De meeste mensen ontspannen zich door wat te lezen, op hun laptop te werken of naar muziek te luisteren. Van een herstelperiode zoals bij een chirurgische ingreep is geen sprake.


Kunnen normale activiteiten worden hervat na de behandeling?


Ja! De Cryolipolyse behandeling is niet-operatief. U kunt dus onmiddellijk na de behandeling uw normale activiteiten voortzetten. Sommige cliënten hebben wat roodheid, minieme blauwe plekken, een prikkelend gevoel of een vermindering van gevoel in de behandelde zone. Al deze verschijnselen zijn van zeer tijdelijke aard.


Wat zijn de kosten?


Een behandeling van 1 zone : 84,00

een behandeling van 2 zones: 114,00

drie behandelingen van 1 zone: 214,00

drie behandeling van 3 zones; 314,00