Studio-Quality-1blurred.jpg
healtlife-image-gallery-for-health-wallpaper.jpg
Studio-Quality-2.jpg
Studio-Quality-1blurred.jpg

Welkom bij Studio Quality


Studio Quality is gespecialiseerd in IPL ontharing, LPG Endermologie, Cryolipolyse (Vet bevriezen), Tatoeages verwijderen, Huidverjonging, Pigment vlekken/ couperose verwijderen en Gezichtsbehandelingen met Pascaud

SCROLL DOWN

Welkom bij Studio Quality


Studio Quality is gespecialiseerd in IPL ontharing, LPG Endermologie, Cryolipolyse (Vet bevriezen), Tatoeages verwijderen, Huidverjonging, Pigment vlekken/ couperose verwijderen en Gezichtsbehandelingen met Pascaud

Welkom op de site van Studio Quality! 

Een beautysalon gespecialiseerd in IPL definitieve ontharing, LPG Endermologie behandelingen en Cryolipolyse; vet bevriezing. Onze salon gesitueerd in Veldhoven (omgeving Eindhoven) staat voor klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Ons team staat de gehele week voor u klaar (met uitzondering van de woensdag) waaronder ook de dinsdag en donderdag avond, om u te adviseren en van uw wensen te voorzien.

Studio Quality is acht jaar geleden begonnen en intussen uitgegroeid tot een gastvrije, verzorgde beautysalon waarin centraal staat, u volledig naar uw wens te begeleiden en te behandelen.

Wij zijn ten alle tijden bereid om onze gasten te voorzien van een advies, zodat we samen met u tot een zo goed mogelijk resultaat komen.

Voor een geheel vrijblijvend advies of afspraak zijn wij te bereiken via de mail info@studio-quality.nl of via het nummer 0623729185

Wij ontvangen u graag in onze salon, u bent van harte welkom!

Team Studio QualityOpeningstijden:
Maandag: 10.00u - 17.00u
Dinsdag: 09.30u - 22.00u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.30u - 22.00u
vrijdag 09.30u - 14.00u
Zaterdag: 09.00u - 15.00u
Zondag: gesloten

IPL Ontharing


IPL ontharing. De nieuwste techniek van nagenoeg pijnloos ontharen met IPL (Intense Pulsed Light). Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

LEES MEER

Wat is ENDERMOLOGIE?


Endermologie is een niet-operatieve behandelingsmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat van LPG-systems wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. Dit bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van lymfvocht en verzacht verhard (fibrotisch) weefsel. 
 

Hoe lang blijft het resultaat?
Dat is sterk afhankelijk van uw leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieërt van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

Studio-Quality-2.jpg

Vet bevriezen/Cryolipolyse


Nu zonder pijnlijke ingreep en zonder verdoving vet laten verwijderen. 

Vet bevriezen/Cryolipolyse


Nu zonder pijnlijke ingreep en zonder verdoving vet laten verwijderen. 

 

Wat is Vet bevriezen?

 

Een unieke behandeling met het Cryolipolyse (vet bevries) apparaat waarbij overtollig vet wordt verwijderd. Coolsculpting maakt gebruik van de revolutionaire techniek Cryolipolyse die vetcellen definitief verwijdert door precies gecontroleerde koeling. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos zonder injecties, operatie, verdoving of lange herstelperiode. Het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigt. De nieuwe techniek Cryolipolyse laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld buik, heupen, lovehandles, taille en billen Het grote verschil met andere behandelmethoden is dat Cryolipolyse in staat is om vetcellen definitief te verwijderen. Door precies geregelde koeling breken de vetcellen zichzelf af (apoptose) waardoor per behandeling gemiddeld 20 – 25 % van het vet voorgoed verwijderd kan worden op probleemzones.